martes, 6 de febrero de 2018

Sant Jordi d'Advent

L'elenc amb el director a punt d'ésser amablement afaitat
Uns quants dies abans del Nadal, la colla del SOI del CentreOcupacional El Xop va estrenar l’obra La verdadera història de Sant Jordi i la Reina Elisenda. L’estrena, a més a més, va ser el primer acte de la cel·lebració del 40 Aniversari de la nostra institució amb la qual cosa vam gaudir d’un nombrossísim públic i de la presència de luxe com Master Of Ceremonies de la periodista y directora teatral Elisenda Roca.

Com en qualsevol espectacle en directe, van sorgir algunes dificultats el mateix dia de l’estrena, com la baixa de dos dels actors principals, que van haver de ser substituïts a corre-cuita per sengles educadors. Afortunadament, el mestratge de l’equip d’actors (del qual sobresortien unes impecables Sara Serroukh i Inma López) va fer que l’obra arribés a bon port.


La reina Édiomir, el rei Vórsak i el Bufó

Sant Jordi envoltat de les dones rebels
 Per a molts dels actors i actrius que participàven a l’obra, La verdadera història… ha estat el seu primer contacte amb el món del teatre i amb el fet de fer un espectacle davant d’un públic real. Tret dels nervis inherents a aquest tipus d’events, aquests actors amateurs han gaudit amb l’experiència i han manifestat el seu propòsit de repetir-la… Així doncs, ens tornarem  a veure damunt l’escenari próximament!


Part del públic assistent




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.