.jpg)
Així, acostumem a iniciar les nostres sessions centrant-nos en la respiració i el moviment, normalment amb senzills exercicis bassats en disciplines com el ioga o el taiso (gimnàstica japonesa viculada a les arts marcials). Aquests exercicis en serveixen per treure'ns el rovell de sobre i començar amb ànims la sessió.
A continuació treballem la ocupació de l'espai, fent jocs de desplaçament, salutacions dramatitzades, moviments amb ritmes o música... tot destinat a buscar el nostre lloc a l'espai escènic sense tapar-nos els uns als altres i sense que la resta d'actors i actrius ens tapen a nosaltres!
Depenent de la programació, posteriorment treballarem veu (impostació, desbloqueig, projecció), expressió corporal (amb danses, jocs de moviment, concentració...) o pur treball actoral (construcció de personatges, imitacions, improvisacio
ns...).
D'aquest treball continuat sorgeixen nombroses idees que poden donar lloc a escenes, coreografies, sketchs o, fins i tot, a històries senceres. De fet, quan ja ens posem seriosament a construir una obra, es queden al tinter un munt de petites propostes que es queden al nostre particular celler teatral.