martes, 6 de mayo de 2014

Assaig general!

Joaquín i Manolo brillant damunt l'escenari
Assajant una de les coreografías

El passat 28 d'abril els actors, actrius i personal de suport participant en l'obra Tenir No Tenir, vam gaudir d'un assaig damunt de les taules d'un escenari autèntic, el de la Sala Sandaru (Centre Cívic del Parc), vella coneguda dels nostres projectes artístics.


El treball va ser molt divertit i estimulant i, en molts casos, va fer sorgir la vessant més creativa d'alguns companys.

La part més feixuga d'aquests assajos damunt d'un escenari real és acostumar-se a les mesures del mateix, als seus accesos i als forts contrasts lumínics. S'han de calcular en jornades com aquestes el "tempo" de les entrades i les sortides, els possibles obstacles i barreres arquitectòniques o els detalls d'atrezzo que se'ns havien passat per alt fins al moment.

El proper 20 de maig, a només 8 dies de l'estrena, farem el darrer assaig general a l'escenari. És una sort i un privilegi poder utilitzar aquest recurs per donar forma a muntatges com el nostre, escassos en pressupost, però farcits de ganes de fer-ho i passar-ho bé.

Fotos d'Antoni Sagarra

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.